Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Megoldásaink

Legacy rendszer transzformáció

Napjainkban a reszponzivitás és a dinamikusan változó IT technológiai trendekhez való rugalmas alkalmazkodás, vállalatunk jövőjének kulcsa.

Egyre többen szembesülnek azonban azzal a problémával, hogy azok a robosztus számítástechnikai rendszerek, amelyek évekkel ezelőtt az üzleti célok elérésének támogatására lettek kifejlesztve, a magas fenntartási – és további fejlesztési költségek, illetve a természetes amortizáció miatt, most sokkal inkább gátolják azt.  

A szoftver amortizáció egyik indikátora az elégtelen teljesítmény, melyet a rendelkezésre álló szoftver / hardver erőforrások nem megfelelő kihasználása, vagy a régebbi technológia teljesítménybeli korlátozottsága okozhat. Előfordulhat, hogy rendszerünk performanciája ugyan megfelelő, viszont a versenytársak rendszerei az újabb technológiáknak köszönhetően fokozott teljesítményt és jobb felhasználói élményt nyújtanak. Szintén az elavultságot jelzi, ha a régebbi rendszer kompatibilitása, egyéb modern szoftverekkel csak nehezen vagy irracionális feltételek mellett alakítható ki. 

A legacy rendszerek transzformációja ezekre a kihívásokra nyújt olyan jövőálló digitális megoldást, melyek a következő években hatékonyan támogatják az üzleti fejlődést.

A vállalati rendszerek modernizációja során régi, elavult technológiai infrastruktúrák és alkalmazások kerülnek frissítésre vagy lecserélésre olyan módon, hogy a legmodernebb IT sztenderdeket alkalmazva, megfeleljenek a jelen kor szükségleteinek, kihasználják a folyamatosan fejlődő technológiai lehetőségeket a rendszer alapértékeinek megőrzése mellett – így teremtve hidat a múlt és a jövő között.  

Előnyök

jövőálló IT rendszer

költséghatékony üzemeltethetőség & továbbfejleszthetőség

stabil működés & jobb rendszer teljesítmény

modern információ biztonság

jogszabályi, adatvédelmi megfelelés

skálázhatóság

jobb felhasználói élmény

üzleti versenyképesség & hatékonyság növekedés

A modernizációs folyamat mérföldkövei

A legacy rendszer transzformáció egy több lépésből álló, jelentős erőforrásokat igénylő, összetett folyamat, számos hosszútávú előnnyel. Tapasztalaink alapján, a fent felsorolt hiányosságok azonosítását követően érdemes mihamarabb elindítani a projektet, így lehetőség nyílik arra, hogy fokozatosan hajtsuk végre a változtatásokat, minimalizáljuk az üzleti kockázatot és gyorsítsuk a megtérülést.

A legnagyobb kihívást a mission critical rendszerek folyamatos és stabil működésének biztosítása – az esetenként évekig tartó tranzíciós időszakban – jelenti. Mivel az új rendszer jól elkülönített részekben, fokozatosan lép a régi rendszer helyébe, minden projektben elsődleges fontosságú, hogy az átalakítást a felhasználók számára “észrevétlenül” hajtsuk végre, tehát mind a régi, mind az új rendszerek hibátlanul működjenek az átmeneti időszakban is.

Mindezért, valamint a potenciális kockázatok és alkalmi fennakadások elkerülése érdekében érdemes a folyamatot pontosan megtervezni és megfelelő szakértői támogatással végrehajtani. Kollégáink a megrendelő igényekhez igazodva, kihelyezett megoldó csapatként, vagy projekt alapú együttműködés keretében agilis, rugalmas partnerként biztosítják a modernizációs folyamat minőségi megtervezését és végrehajtását.

A legacy rendszer transzformáció lépései

//Akik bíznak bennünk

Referenciáink

Lépjen be velünk a jövőálló digitális megoldások világába!

Örömmel válaszolunk kérdéseire és megmutatjuk,
hogyan maximalizálhatja vállalkozása teljesítményét digitális eszközökkel.

Kapcsolat

Kapcsolat

Contact us

Kapcsolat

Contact us

Contact us

Kapcsolat

Kapcsolat

Contact us

Contact us