Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

ERP rendszer
fejlesztés

Egy jól átgondolt, megfelelő szakértelemmel kialakított egyedi ERP rendszer vállalati fejlődésünk katalizátora lehet, hiszen a piacon elérhető kész megoldásokkal szemben – minden elemében alkalmazkodik cége működéséhez.

Fejlesztésénél elsődleges szempont, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek lefedik az adott vállalati működést és a hozzátartozó üzleti folyamatokat. Üzleti elemzőink és Service Design csapatunk aktívan részt vesz a folyamatban, megérti cége működését, iparági tapasztalataikat behozva felmérik a lehetőségeket és az esetleges korlátokat, majd összeállítják azt a rendszert, amellyel vállalata működési hatékonysága maximalizálható. Az információs architektúra – és a felhasználói felületek megtervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk a használhatóságra, hiszen egy ERP rendszer akkor jó, ha kollégáink könnyen és gyorsan tudják használni, praktikusan tudnak vele dolgozni.

ERP rendszereink fejlesztésére, mint hosszútávú beruházásra tekintünk. Projektjeinkben a MVP szemléletét alkalmazva mindig a legszükségesebb fejlesztéseket végezzük el, de mindvégig szem előtt tartjuk a költséghatékony továbbfejlesztés lehetőségét.

Szolgáltatások

//Akik bíznak bennünk

Referenciáink

Lépjen be velünk a jövőálló digitális megoldások világába!

Örömmel válaszolunk kérdéseire és megmutatjuk,
hogyan maximalizálhatja vállalkozása teljesítményét digitális eszközökkel.

Kapcsolat

Kapcsolat

Contact us

Kapcsolat

Contact us

Contact us

Kapcsolat

Kapcsolat

Contact us

Contact us